İnceleme: ATM Token Haftalık Analiz

ATM Token diğer bir deyişle Atletico De Madrid Fan Token son dönemde yatırımcıların revaçta olan fan token listesinde. ATM Token özellikle Atletico Madrid taraftarları arasında çok tutuluyor. Bununla beraber yatırımcıların da dikkatini çekti ve yatırım aldı. ATM token toplam arzı 10 milyondur. Dolaşan arz ise 2 milyon ATM’dir. Bugün 6 ocak itibariyle piyasa değeri 14.5 milyon dolardır.

ATM Token Haftalık Analiz

ATM Token haftalık analizi yapıyoruz sizlerle. Analizimizi TradingView üzerinden incelemiş olduğumuz göstergelerle yapıyoruz. ATM token 20 aralıkta yüzde 45’lik bir yükselişle 6 dolar dolaylarından 9.3 dolara kadar yükselmişti. Takip eden günlerde kademeli olarak düşen ATM token şuan 6.7 dolar seviyelerinde. Çift bollinger göstergeleriyle incelemede bulunduğumuzda şuan ATM token al seviyesine gelmiş durumda.

atm token haftalık analiz

ATM token RSI göstergesini incelediğimizde ise henüz al seviyesi oluşmamış. MACD ve CCI göstergelerini de incelediğimizde herhangi bir anlık olarak al vermemektedir. Fakat önümüzdeki günlerde al verecek gibi duruyor. Eğer al verecek olursa hedefi tekrardan eski seviyesi 9.3 dolar – 10 dolar seviyeleri olacaktır.

ATM coin Haftalık Analiz

 

ATM Token Hangi Borsalarda Listeleniyor?

atm binance token

ATM token birçok borsada listelenmektedir. ATM Binance gibi büyük borsalarda da listeleniyor. İşte listelenen borsalardan bazıları:

  1. Binance
  2. Pariba
  3. Hotbit
  4. Chiliz
  5. BKEX

ATM binance borsasında listelenen bir fan token. Şuan ATM Binance doları olarak 6.81 dolardan listeleniyor. ATM Binance borsasında listelendiği gibi Lazio, Porto, Santos ve daha birçok taraftar fan token listelenmektedir. Sizde ATM Binance üzerinden satın almak isterseniz buraya tıklayarak Binance borsasına erişim sağlayabilirsiniz. Henüz kayıt olmadıysanız eğer bonus sağlayan referans üyelik şansından faydalanarak buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Verilerin tamamı tradingview.com üzerinden incelenmiştir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 yılı Dogecoin Fiyat Analizi! Dogecoin geleceği ne olacak?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATM binanceatm coinatm tokenhaberlerkripto analiz
Comments (0)
Add Comment