Oluşturduğum Tokeni Nasıl Pazarlarım?

Token Talebine Hangi Faktörler Bağlı?

Bir jetonun talep görmesi için birçok faktör vardır. Bu faktörler bir araya gelmeden tokeninizin talep görmezi zordur. Bu faktörleri sizin için sıralayalım.

Tokenin  Amacı

Simgenin kullanımı iyi bir amaca hizmet etmelidir. İnsanlara fayda sağlamalıdır. İnsanların işini kolaylaştırmalı. İnsanlara güvenli yazılım sağlamalıdır. İnsanlara güvenli bir web sitesi sunulmalıdır.

Teknik İncelemenin Önemi

Teknik inceleme, belirteç için teknik yönergeleri açıklayan bir kılavuzdur. Bu kılavuz kendi kendini açıklayıcı olmalıdır. Amaçlar bu kılavuzda tam olarak yer almalıdır. Teknik bilgiler bu kılavuzda eksiksiz olarak yer almalıdır. Belirtecin tedarik planı tamamen içerilmelidir. Simgenin tüm sırları burada yer almalıdır. Misyon, Vizyon, Ticaret tarzı, gelecek planları eksiksiz olarak yer almalıdır.

Tokenin Gelecekteki Tedarik Planları

Token’ın Gelecekteki Tedarik Planları mantıklı ve makul olmalıdır. Bu planı okuyan alıcı gerçekçi bir tedarik planı görmelidir. Gerçekçi olmayan bir tedarik planı hazırlanmamalıdır.

Gelecek planları net bir şekilde açıklanmalıdır. Gelecekte jetonu güzel şeylerin beklediği yazılmalıdır.

Token’ın ICO’su

Tokenin ön satışı, iyi bir reklam kampanyasına ve iyi bir lansmana sahip olmalıdır.

İnsanlara iyi bir satış planı sunulmalıdır. Ön satışta tokenin %50’sinden fazlası satılmamalıdır. Makul bir fiyat belirlenmelidir. İnsanlar ön satıştan sonra kar edeceklerini düşünmeliler.

Token Yazılımı

Mümkünse, “Token Denetimi” şirketlerini denetletin. Yazılım daha önce bir belirteçte kullanılmış olabilir. Ancak orijinal yazılım, jetona daha fazlasını ekleyecektir. Yazılımın denetlenmesi iyidir.

Jeton Takımı

Aşağıdaki üyeler belirteç ekibine dahil edilmelidir.

Sosyal medya uzmanı

Borsa Takip Uzmanı

Yazılım uzmanı

Pazarlama uzmanı

CEO

Bu üyeler kesin olarak bulunursa Token pazarlama konusunda profesyonel bir ekip oluşturulmuş olur. Bu oluşturulan ekip ile sosyal medya ve birçok alanda token çıkarmanın ardından token tanıtım sürecine daha net adımlarla girmiş olursunuz.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

token çıkarmatoken pazarlamatoken tanıtımı
Comments (0)
Add Comment