Ön Satıştan Coin Alarak Para Kazanmak 2022

Kripto paralar diğer bir deyimle coinler borsalarda yer almadan önce üreticileri tarafından belirlenen birim fiyatıyla satışa sunulmaktadır. Borsada hedeflene birim fiyatıyla tokenler borsada yer almadan önce satılmakta ve belirli bir birim fiyatı belirlenmektedir. Örneğin bir token borsada 1 birimi 1 dolardan satışa çıkmayı hedefliyorsa ön satış fiyatı da 1 dolar olmaktadır. Yatırımcılar tokeni borsada daha fazla fiyattan satın almamak için ön satıştan alım yapmakta ve ön satıştan düşük fiyata alarak kar elde etmeyi amaçlamaktadır. Ön satış fiyatından alınan tokenler bazen yatırımcılara kar ettirse de bazen ise ICO’lar dolandırıcı çıkmakta ve kullanıcılara büyük zarar etmektedir. Biz de sizlere ön satışlarda nelere dikkat edilmeli ve ön satıştan coin alarak para kazanmak isterken zarar etmemeniz için dikkat etmeniz gerekenleri anlatalım.

Ön Satıştan Token Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ön satış veya ICO’lardan token alırken öncelikle tokenin sosyal medya hesaplarının tümünün var olmasına ve özenli olmalarına dikkat ediniz. Çünkü sosyal medya hesabı ve doğru düzgün whitepaper ı dahi olmayan tokenlerin dolandırıcı çıkma ihtimali yüksektir. Ayrıca tokenin lokasyonunun yani bulunduğu yerin belirtilmesine ve muhataplarının bir ofisinin bulunmasına da dikkat etmelisiniz. Bir ofisi dahi olmayan sahte yani scam tokenler kullanıcılara büyük zarar ettirmektedirler. Ayrıca tokenin tokenomics’inin de mantıklı ve makul bir arz planı veya dağıtım planı içerisinde bulunmasına da dikkat etmelisiniz.

Ön satıştan coin alarak kar elde etmek

Ön Satış Sonrası İlk Likiditelerden Nasıl Kar Edilir ?

Ön satışlar haricinden ilk likidite işlemlerinde de yatırımcılar kısa zamanda iyi karlar elde edebilmektedir. Pancakeswap, Uniswap, Sushiswap gibi likidite borsalarında ilk likidite yapılan tokonlere yapılan yatırımlarla yatırımcılar iyi karlar elde edebilmektedirler. Siz de twitter veya diğer sosyal medya mecralarından hashtagler aracılığı ile yeni likidite yapılan tokenleri bulabilirsiniz. Özellikle pancakeswap için #binance #binancesmartchain #bsc #pancakeswap gibi hashtagleri takip ederek yeni likidite yapan tokenleri bulabilir ve bu tokenler üzerinden alım yaparak kar edebilirsiniz. Tabi bu tokenler üzerinden kar etmek isterken zarar etmemek için de yukarıda anlattığımız ayrıntılar çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

 

Ayrıca “Coinmarketcap ICO Takibi Yaparak Para Kazanmak 2022” makalemizi de inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Coin
Comments (0)
Add Comment