Robinhood Borsasından Shiba Kararı: Düşüneceğiz!

Robinhood borsasından shiba kararı geldi. Robinhood Shiba Inu (SHIB)’yu listeleyecek mi? sorusu son dönemlerde çokça konuşuldu. Bu sorular yoğun bir şekilde ortalıkta dolaşırken Robinhood borsasından SHIB listelenecek mi sorusuna bir yanıt geldi: “Seçenekler arasında düşüneceğiz.”

Robin Hood CFO’su Jason Warnick, Shiba Inu’yu listeleyip listelemeyecekleri konusunda net bir cevap vermese de  talebin çok yüksek olduğu için masaya yatırıp karar aşamasında olduklarını belirtti. Devamı için kriptoborsa.com.tr

Robinhood Shiba Inu’yu Listeleyecek mi? Robinhood Borsasından Shiba Kararı

Robinhood CFO’su Jason Warnick, dünyanın en çok işlem gören kripto paraları arasında olan ve 1 milyonu aşkın aktif yatırımcısı bulunan Shiba Inu’yu listeleyecek mi sorularına var olan seçenekleri açık değerlendireceğini belirtti. CFO, birçok kripto para için gelen talepleri görmezden gelmediğini belirtti. Change.org’da SHIB taraftarları, Shiba Inu’nun Robinhood borsasında listelenmesi için 600.000’e yakın imza attı.

Shiba Inu, ocak ayında Robinhood söylentilerinin ardından yüzde 8 artmıştı. Eylül ayından beri söylenti söylenti dolaşan Robinhood ticaret platformunun önümüzdeki aylarda Shiba Inu’yu listelemesi öngörülüyor.

Robinhood ticaret platformu geçen senenin ilk 6 aylık dönemine göre %50’nin üzerinde gelir kaybı yaşamıştı.

Shina Inu haberin yazıldığı tarih itibariyle 0.0002860 dolardan işlem görüyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Kripto Borsalarda Ücretsiz Nasıl Satış Yapabilirsiniz?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

robinhoodshibshiba inu
Comments (0)
Add Comment