Shiba Inu (SHIB), Kendi Metaverse Projesini Oluşturacağını Duyurdu

DOGEKİLLER olarak bilinen Shiba Inu (SHIB), kendi Metaverse projesini oluşturacağını duyurdu.

Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabından açıklama yapıldı.

Shiba Inu takımı resmi blog sayfalarından da ayrıca açıklama paylaştı ve metaverse projelerinin ayrıntılarından bahsetti:

“Shiba Inu’nun Metaverse’i, #ShibArmy’nin büyümesi, paylaşması ve birlikte yarar sağlaması için muazzam bir ortam olacak halde konumlandırıldı”

Açıklamada, metaverse projesinden “tarihimizin doruk noktası” olarak söz edildi.

Oluşturulacak ekosistemin büsbütün SHIB tarafından kullanılacağı vurgulanarak, SHIB, LEASH ve BONE tokenlarının metaverse üzerinde vakit geçtikçe yeni roller oynayacağı tabir edildi.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 yılı Dogecoin Fiyat Analizi! Dogecoin geleceği ne olacak?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

shibshib armyshiba inu
Comments (0)
Add Comment