Yüzde 1000 Artabilir! İşte METO Coin Listeye Girdi!

Metaverse coin listesinde ciddi bir talep artarken birçok firma çalışmalarını sürdürmekte. Bu çalışmaları hangi coin listelendi? 1000x yapacak coinler neler? Yatırım yapılacak metaverse coinleri gibi sorularınız varsa sizler için bir coin listemize aldık. En güncel haberlerden haberdar olmak için kriptoborsa.com.tr adresini ziyaref etmeyi unutmayınız.

metahut

METO COİN NEDİR? 

Metafluence; influencerlerı, en sıkı takipçileri ve markaları aynı ekosistemde birleştirmeyi hedefleyen sanal bir şehir olacak. Influencer’lar için bir ev de (Metahut) veriliyor. Bu ev ise ömür boyu değer üretiyor.

Bu evlerin içerisinde influencerler kendi tarzlarını paylaşabilecekler, ortamda bulunan takipçileriyle etkileşim halinde olabilecekler, NFT alım satımı gerçekleştirebilecekler ve bu dünya içerisinde bulanan markalarla işbirliği yapabilecekleri kişisel sanal odaları kullanabilecekler.

nft galerisi

Aslında METO web 3.0 dünyasına ünlüleri, dijital içerik üreticilerini ve onların takipçilerini daha hızlı adapte edebileceği bir dünya hazırlıyor da diyebiliriz.

METAFLUENCE METO Coin Ne Zaman Listelendi? 

Metafluence yani kısaltmasıyla METO 24 ocak tarihinde MEXC ve PancakeSwap borsalarında listelenmeye başladı. METO şuan 0.02 cent civarında bir fiyat ile listelenmektedir. Yaklaşık 6 saatte ise 4.5 milyon dolar değerinde METO satışı yapılmıştır. METO coin toplam arzı 5 milyardır.

meto özel odalar

METO Coin Nerede Listeleniyor? 

METO coin şuan MEXC ve PancakeSwap borsalarında listelenmektedir.

meto özel odalar

METO Coin Sahibi Kim? 

Metafluence yani METO dünyasının kurucusu Elvin Aziyev’dir. Elvin Aziyev, Azerbaycan asıllıdır.

METO Coin 1000x Olur Mu ? 

METO coin bugün listelenen bir metaverse coin. Geçtiğimiz dönemde SAND ve MANA metaverse dünyasına bakarsak dünden bugüne yatırımcılarına %5000’inin üzerinde kar ettirdi. METO coin whitepaper incelediğimizde ise tutarlı bir plan mevcut. İleriye yönelik ciddi karlar elde ettirebilecek bir coin.

Metafluence resmi web sitesini incelemek için buraya tıklayın.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Metaverse Arsa Nasıl Alınır? Sanal Emlak Metaverse Fiyatları Nedir? Metaverse Parsel Satın Alma Resimli Anlatım!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

metafluencemetaversemetaverse arsameto
Comments (0)
Add Comment