AVAX Coin Geleceği – AVAX Yükselir mi?

Avax Nedir? 

Avalanche coin 2020 yılında piyasaya sürülmüştür. Avalanche ölçeklenebilir ve güvenilir bir ağdır.

Avax coin içerisinde Slash, Snowflake, Snowball ve Avalanche olmak üzere dört kısım vardır. Karar verilebilmesi için ortak bir karar verilmesi lazım. Bu sebeple Avax’ın %50’nin üzerinde bir oranla daha korunaklı olduğu ifade edilmektedir.

Avax ağında mining yapılamıyor. Fakat kolay, güvenli ve güçlü uygulamalarla blok zincir ağı oluşturmak mümkündür. Gereken işlemlerin tamamı en fazla üç saniye sürüyor. Ethereum ağıyla kıyaslandığında bu süre beş dakikanın üstüne çıkabiliyor.

Binance dünyanın en fazla tercih edilen kripto para borsalarının başında geliyor. Son zamanda oldukça popüler hale gelen ve birçok kullanıcı tarafından tercih edilen Avax uzun bir süredir Binance borsasında kullanılabiliyor. Binance üzerinden Avax satın almak isteyen kullanıcılar TRY kullanarak kolay bir şekilde işlem yapabilir. Avax, Ava Labs tarafından kullanıma sunulan Avalanche ağının kripto parasıdır. Bu ağın kurucusu ise Prof Dr. Emin Gün Sirer’dir.

Binance üzerinden satın alınabilecek olan Avax ile saniyeler, saliseler içinde hızlı bir şekilde işlem yapılabiliyor. Merkeziyetsiz işlem yapmak isteyen kullanıcılar tarafından oldukça fazla tercih edilir. Ayrıca; Binance Avax TRY işlemleri ile hem kolay bir şekilde satın alınabilir ve hem de hızlıca satılabilir.

TRY Kullanarak Avax Alımı

Avax satın almak isteyen kullanıcılar Binance üzerinden günün her saati kolay bir şekilde işlem yapabilir. Avax coin, bu kripto para borsasında uzun bir süre önce listelenmiştir ve TRY ile alım yapma imkanı vardır. Bu sayede hesabında TRY bulunan kullanıcılar diğer kripto para birimlerine çevirmek zorunda kalmadan kolay bir şekilde alım gerçekleştirilebilir. Aynı zamanda; diğer para birimlerine çevirirken ekstra komisyon ödemeye de gerek kalmaz. Saniyeler içerisinde herhangi bir zorluk olmadan alım ya da satım işlemlerini gerçekleştirmek mümkündür.

Benzer nitelikte; Binance Avax TRY işlemleri ile TRY bakiyelerinizi Avax kripto para birimine çevirebilirsiniz. Bitcoin, Ethereum’a göre enerji bakımından daha verimli olan ve daha hızlı işlem imkânı sunan Avax, TRY kullanılarak edinilebilir.

 

Binance Üzerinden TRY ile Nasıl Avax Alım Satımı Yapılır?

Avax satın almak isteyen kişilerin tercih edebileceği en iyi kripto para borsalarından birisi Binance oluyor. Satın alım işlemi için hesabınızda TRY bakiyesi olması yeterlidir. Bankanızdan, banka ve kredi kartlarınızdan TRY satın alınabileceği gibi diğer kripto para borsalarından da para/coin transfer edilebilir. Daha sonra TRY bakiyesi ile piyasa kısmından güncel fiyat üzerinden anında alım yapılabilir.

Dolayısıyla; Binance Avax TRY işlemleri kapsamında piyasadan güncel fiyat ile Avax satılarak TRY elde edilebiliyor. Satın alma ve satış işlemleri saniyeler içerisinde hızlı ve kolayca gerçekleşir.

 

AVAX Coin Geleceği

Avax coin geleceğini 4 saatlik mum göstergeler üzerinden inceleyeceğiz. MACD göstergesini incelediğimizde şuan Avax için herhangi bir al pozisyonu oluşmamış. Göreceli Güç Endeksi ve CCI göstergelerinde de tam anlamda bir al pozisyonu oluşmamıştır. Fakat önümüzdeki süreçte düzenli takip etmek gerekiyor.

avax coin analiz

1 günlük mum grafiği incelediğimizde ise henüz al pozisyonu hiçbir göstergede oluşmamış. Hatta sat pozisyonu bile oluşabilir. Fakat yaklaşık 1 aydır %40’a yakın bir düşüş sergilenmekte. Bu düşüş daha önce 80 dolar desteğine tutunduğu gibi şuanda da 80 dolar desteğine tutunmuş durumda. Eğer desteği aşağı yönlü kırarsa 55-60 dolara kadar gerileyebilir.

Avax coin yükselir mi?

AVAX Yükselir mi? 

Trend olması halinde ise şuanki seviyesinden yada beklenmeyen bir düşüş gerçekleşirse 55-60 dolar seviyelerinden sonraki ilk hedef 105 dolar ikinci hedef 125 dolar dolar seviyeleridir. Avax 2022 yıl sonu hedefim 200 dolar üzeridir.

Avax şuan 83.50 dolar seviyelerinde. Avax TRY kur karşılığı ise 1.120 Türk lirası civarında seyrediyor. Şuan toplam arz 395.891.290 Avax’tır. Dolaşan arz ise 244,349,003.50 Avax’tır.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 yılı Dogecoin Fiyat Analizi! Dogecoin geleceği ne olacak?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

avalancheavax
Comments (0)
Add Comment