Tapu Kadastrodan Metaverse Hamlesi! Hedef il Amasya oldu!

Tapu Kadastrodan Metaverse hamlesi! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, kadastro projelerinin üç boyutlu dijital ortamda görüntülenmesi için çalışmalara başladı. Detaylar için kriptoborsa.com.tr

Tapu Kadastrodan Metaverse Hamlesi

Dijital alanda oluşturulmuş bir dünya olduğunu artık dünyada hemen hemen birçok kişi biliyor. Metaverse evrenine verilen önem her geçen gün daha da artıyor. Bu artan önemin farkına varan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü metaverse için bir çalışma başlattı. Başlattığı bu metaverse projesi kapsamında, akıllı şehirler oluşturulup, 3 boyutlu olarak görüntülenme sağlanabilecek.

Hedef İl Amasya oldu!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu metaverse projesi kapsamında çalışmanın başlatılacağı bir hedef il seçilmesi gerekiyordu. Seçilen il karadeniz bölgesinde yer alan Amasya ili oldu. Amasya, yapılan çalışmalar neticesinde Metaverse dünyasına hazır hale getirilmeye çalışılacak.

Hedef il Amasya ile beraber tüm diğer şehirlerde bu proje kapsamında akıllı şehirler kurulacak, gayrimenkul pazarlama geliştirilecek, kentsel dönüşüm projeleri daha net bir hal alacak ve daha birçok çalışmaların yürütülecek.

Amasya iliyle beraber diğer illerin çalışmaları da hız kesmeden devam ettirildiği belirtildi.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 En Çok Bonus Veren Kripto Para Borsaları” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

amasyametaversetapu kadastro
Comments (0)
Add Comment