Titano Finance Vurgunu! Milyonlarca dolar çalındı

Altcoinler arasında olan Titano Finance vurgunu gündemde! Bugün Titano Finance adlı alt coin tespit edilen güvenlik açığı nedeniyle milyonlarca dolar çalındı. Detaylar için kriptoborsa.com.tr

Titano Finance Vurgunu

Titano Finance teminat protokolü birkaç saat önce güvenlik açığı tespit edilerek saldırıya uğradı. Yaşanılan bu durumun ardından yaklaşık 19 milyon dolar değerinde 4.800’ün üzerinde BNB sistemden çalındı.

Saldırganlar ilk önce bu BNB’yi tek bir cüzdana aktardı. Ardından bu tek cüzdandan ayrı ayrı 23 cüzdana dağıtıldı. Titano Finance yetkilileri yaptığı açıklamada yapılan saldırı sonucunda çalınan paraları geri aldıklarını bildirdi.

Titano Finance fiyatı çakıldı!

Sabah 07:53 sularında 0.16 dolar olan Titano Finance fiyatı, olayın yaşanmasıyla beraber yüzde 70’in üzerinde aşağıya çakıldı. Sadece 15 dakika sonra yani 08:08 civarında 0.039 civarına geriledi. BNB’lerin geri alınmasıyla beraber fiyat kendini biraz toparlamış olsa da eski haline geldiği söylenemez.

titano finance vurgunu

Titano Finance CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatlik hacmi yüzde 185 artarak 8.3 milyon dolara yükseldi. Buradaki hacim yükselmesinin temel sebebi Titano Finance vurgununda oluşan fiyat düşüşünden faydalanmak oldu.

Haberin yazıldığı an itibariyle Titano Finance 0.1264 dolardan işlem görmektedir.

Haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Son dakika.. Rusya ve Ukrayna gerilimi tırmanıyor! Kripto paralarda düşüş devam ediyor” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

altcoinbnbhacktitano finance
Comments (0)
Add Comment