Ünlü SHIB Balinası Varlığını İkiye Katladı!

Kripto para piyasasında bir durgunluk hakimken ünlü SHIB balinası varlığını ikiye katladı! Son zamanlarda BTC ve diğer altcoinler konusunda yatırımcılar nereye yatırım yapacaklarını şaşırmış haldeler. Son zamanların en çok yükselişini Ape Coin ile 1 ayda yüzde 1000 oranında bir çıkış ile görülmüştü. Bunun dışında ciddi bir yükselme yaşandığı söylenemez.

Son Bir Haftanın En Çok Yükselen Coinleri

Son bir hafta içerisinde yükseliş trendine giren coinler mevcut. Bir hafta içerisinde en çok yükseliş gösteren 10 kripto para birimi işte şu şekilde:

  • ApeCoin: %1099.60
  • Ethereum Classic (ETC) : %79.78
  • Loopring (LRC): %72.83
  • Bitcoin Gold (BTG) %57.72
  • Mina (MINA): %44.00
  • Qtum (QTUM): %37.24
  • Dash (DASH): %37.24
  • Kusama (KSM): %32.28
  • OMG Network (OMG): %29.76
  • Celo (CELO): %25.60

Ünlü SHIB Balinası Varlığını İkiye Katladı!

Yukarıda yükselişlerine şahit olduğumuz hiçbir kripto parada Light isimli balinanın ciddi bir meblağda yatırımı bulunmamaktadır. Ethereum Balinaları arasında Shiba Inu’ye olan yatırımlarıyla bilinen “Light” isimli balina geçtiğimiz ay 6.1 milyar dolar olan cüzdan değerini yaklaşık 2 katı üstüne koyarak cüzdan değerini 12.7 milyar dolara çıkardı.

Light isimli Ethereum balinasının cüzdanında yatırımları arasında 825 milyon dolar yani 35 trilyon SHIB bulundurması  KriptoBorsa olarak dikkatimizden kaçmadı. Light isimli balinan genel itibariyle Metaverse coin yatırımları yapmış bulunmakta. Hatta Metaverse coinlerinin yanı sıra “Russian Win” adlı bir tokenda 703 milyon dolar yatırımı bulunmaktadır. Light isimli balinanın parasının ilk 10 listelemesi aşağıdaki gibidir.

Metaverse Coinleri Liste Başında! 

Light isimli balinanın cüzdan değerinin yüzde 13.37’si MetaMask’ta, yüzde 12.43’ü Google Metaverse’te, yüzde 10.37’si ise Playboy Metaverse olmak üzere diğer dağılımlarıda aşağıdaki gibidir.

Yatırımcılar için puslu bir havanın mevcut olduğu kripto para dünyasında balinalar Türk Balinası Yoyow’da dahil olmak üzere birçok balina hala da ciddi kazançlar sağlamaktadır. Ethereum balinaların düzenli takibini yapmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

“Ünlü SHIB Balinası Varlığını İkiye Katladı!” haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca “Tokenimin Borsada Yer Alması Için Neler Yapmalıyım?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

balinalightmetaverseshiba inuwhale statsyoyow
Comments (0)
Add Comment