Wall Street’e Kripto Para Savaşı Açıldı!

Miami’de, kripto haftasını kutlamak için “Charging Bull” heykeli dikildi. Bir yandan da bu heykel “Wall Street’e Kripto Para savaşı açıldı!” olarak da yorumlandı.

Miami’de 6 Nisan’da Bitcoin konferansı başladı. Konferansın açılışını, 3 tonluk bir boğa heykelinin açılışıyla heyecanlı ve tarihi anlar yaşandı.

“Miami Bull” adlı heykel, Wall Street’in meşhur “Charging Bull” heykeline bir alternatif olarak ortaya çıktı. Üç tona yakın ağırlığa sahip boğa heykeli, TradeStation platformu aracılığıyla yaptırıldı.

Miami belediye başkanı Suarez boğa için; Miami’nın finansın global sahnesindeki gücünü temsil ediyor. Miami bu heykelle, ileride finans ve dijital varlıkların başkenti olma hedefini de sembol haline geldiğini ifade ediyor.

Heykel, konferans bitimine kadar orda görünecek ve ardından şehrin daha kalabalık bir yeri olan Miami Dade College kampüsüne taşınacak.

Miami Belediye Başkanı Suarez yaptığı açıklamada, şehri kripto para dünyasının finans merkezi haline getirmeyi hedeflediğini ve kriptoyla ilgili birçok şirketi Miami’de faaliyet göstermesini hedeflediğini dile getirdi.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için 2022 Bedava Bonus Veren Kripto Borsalar haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

bitcoinboğakripto paraMiami
Comments (0)
Add Comment