Yatırımcılardan Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

Altcoin yatırım tavsiyeleri, Artık günümüzde alt coin piyasası, Ethereum altyapısının kullanıma açması ile birlikte oldukça hareketlenmiş bir piyasa haline geldi.

Kripto para piyasası artık günümüz ile birlikte pozitif bir havayı yakalamış durumda. Yeni altcoin yükselişi ile birlikte Bitcoin 55 bin dolar seviyesine kadar çıkması ile birlikte artık daha büyük bir talep olmaya da başladı.

Potansiyeli yüksek altcoin önerileri doğrultusunda da hareket edecek olan bazı önemli yatırım piyasası mevcuttur.

Altcoin Nedir?

Aslında altcoin yatırım tavsiyeleri açık olan bütün blogchain modelleri de ifade etmektedir. Bitcoin haricinde de birçok kripto para birimleri mevcuttur. Buna da altcoin denir.

Altcoin buna verilecek en farklı örneklerden biridir. Kendi ağlarına sahiptir. Tokenler ise farklı bir ağ kullanarak kendi iletişimlerini sağlarlar.

Fayda tokenleri ve menkul kıymet tokenler arasında farklı gruplara ayrılır. Bu yüzden birçok altcoin uygulama çeşitleri mevcuttur.

Yatırımcıların Altcoin Önerileri Nelerdir?

Aslında birçok fazla çeşitli yatırım firması mevcuttur. Ekonomik tahminlerin zorlaşması sebebiyle artık altcoin yatırımcılığı sırasında tamamen kendi fikirlerinizi ve analizlerinizi oluşturmanız gerekiyor.

Her ne kadar herkes az bir miktar para harcasa da fazla para kazanma peşinde olsa da alternatif olacak bazı altcoin mevcuttur.

Unutmamak gerekiyor ki küçük paralar karşılığında büyük paralar kazanmanız mümkün değildir. Çünkü 2009 yılı itibari ile hayatımıza giren Bitcoin o zaman değeri görmeyişi ve bilinmemesi sebebiyle aslında çok daha popüler ve geleceği yatırımı olarak görülmekteydi.

Fakat artık 2019 yılındaki yaşanan popülarite sayesinde Bitcoin alımı da satımı da zor bir hale geldi. Bir zamanlar kimsenin güvenmediği Bitcoin dünyası artık günümüzde herkesin hedeflediği ve hayallerini süsleyen bir piyasa haline geldi.

Kripto para dünyası her ne kadar büyük paralar içerdiği görünse de bunun uzun bir süreç olduğunu unutmamak da fayda vardır.

Dediğimiz gibi 2009 yılında başlayan bu süreç 2019 yılında popülarite kazandı. 10 yıllık bir süreçten bahsediyoruz. 10 yıl içerisinde pes etmeyen, vazgeçmeyen ve küçük bir meblağ yatırıp unutan kişiler şu an büyük paralar kazanabilir.

Unutmamak gerekiyor ki sadece ama sadece bunu bekleyen insanlar kazandı. Çünkü bütün öneri merkezlerinde altcoin olsun.

Bitcoin içinde alacağınız her coinin bir zaman içerdiğini ve yatırımın uzun vadede olacağını unutmamanız gerekiyor.

Şu an günümüzde o kadar fazla altcoin var ki hangisini seçeceğiniz, hangi yatırım türünü yapacağımız konusunda kararsızlık içerisindeyiz.

Yatırım İçin Önerilen Coin 2022

Bir başka konuda altcoin önerileri hakkında bazı bilgiler piyasa hareketliliğini her zaman göz önüne almanız gereken bir konudur.

Aslında Kripto para, ani dalgalanmaların yatırımcıların planlarınız suya düşebilme ihtimalini taşımaktadır.

Bu yüzden de acele etmemeli ve yatırım yapmadan önce de altcoinler hakkında detaylı  bilgi birikimine sahip olmak gerekiyor.

 

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2022

Alt coinler arasında 2022 yılında yapılacak yatırımlar arasında birçok kripto paralar bulunuyor. Bunların en başında metaverse ve web 3.0 coinleri gelmekte. Altcoin yatırım tavsiyeleri yapmamız demek bu kripto paraların kesin ve kesin yükseleceği anlamı taşımaz. Altcoin yatırım tavsiyeleri yalnızca 2022 yılı için kriptoborsa.com.tr olarak yapmış olduğumuz bir öngörüdür. Bol sıfırlı geleceği parklak coin listesinde 6 kripto parayı sizlerle paylaşacağız. Artması beklenen kripto paraları, coin hedefleriyle beraber sizlerle paylaşıyoruz.

İşte bazı yükselmesi beklenen kripto paralar:

1- Green Metaverse Token 

24 Saatlik Hacim: 1.8 Milyar Dolar

Anlık Fiyat: 0.37 dolar

2022 Hedef Fiyat: 6.5 dolar

 2- Shiba Inu

24 Saatlik Hacim: 547 Milyon Dolar

Anlık Fiyat: 0.00002240 Dolar

2022 Hedef Fiyat: 0.00085 Dolar

3- Jasmy Coin

24 Saatlik Hacim: 74.7 Milyon Dolar

Anlık Fiyat: 0.013 Dolar

2022 Hedef Fiyat: 0.40 Dolar

4- Saitama

24 Saatlik Hacim: 3.4 Milyon Dolar

Anlık Fiyat: 0.00000001227 Dolar

2022 Hedef Fiyat: 0.00000032 Dolar

5- Nexus Dubai 

24 Saatlik Hacim: 2.5 Milyon Dolar

Anlık Fiyat: 2.98 Dolar

2022 Hedef Fiyat: 8.7 Dolar

6- WINkLink

24 Saatlik Hacim: 170 Milyon Dolar

Anlık Fiyat: 0.000262 Dolar

2022 Hedef Fiyat: 0.0060

 

 

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Bitcoin Bilinen Sistemlerin Tamamını Kaldırmaya Geliyor! 5 Kasım Unutmayın!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Comments (1)
Add Comment
  • zortilonrel

    Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?