Amerikan Vatandaşlarının %53’ü Kripto Paraların ‘Finansın Geleceği’ Olacak Diyor!

Yapılan bir araştırmaya göre, Amerika Birleşik Devletlerinde yaşayanların yarısından fazlası kripto para birimleri için “finansın geleceği” olacağı düşüncesinde.

OnePoll tarafından yürütülen ulusal düzeyde yapılmış bir ankette, katılımcıların yaklaşık %53’ü kripto para birimleri için “finansın geleceği” olacağı kanaatinde.

Bu ankette 25-34 yaş arası genç yaşlarda yaklaşık yüzde 70, 35-44 yaş aralığında ise yüzde 60 civarında olduğu tespit edildi. Ankete katılım sağlayanların yaklaşık yüzde 17’si dijital paralara doğrudan yatırım yaptıklarını söyledi. Yatırım yapanların 25-34 yaş aralığında oranı ise yüzde 28 arttı.

Bu anketi OnePoll firmasına StarkWare şirketi yaptırdı. StarkWare firması ise ETH ölçeklendirme çözümleri geliştiren birkaç firmadan biri. StakWare salı günü bu anket raporlarını yayınladı. StarkWare başkanı Eli Ben-Sasson konuya ilişkin şunları söyledi;

“İnsanların biroğu on yıl önce adını hiç duymadığı bir sistemin şimdi “finansın geleceği” olarak nitelendirmesi dikkat çekici.”

Rapora göre, yatırımcılar sürekli olarak yatırımlarını izliyor ve değiştiriyor.

StarkWare, geliştiriciler için basit ve uygun fiyatlı blok zinciri uygulamaları oluşturmayı amaçlayan yeni StarkNet platformunun piyasaya çıkışı için bu anketi yaptığını bildirdi.

Ankette çoğu kişinin, kripto para birimlerine yüksek düzeyde güvendiği belirtilirken, birçok katılımcının blockchain teknolojisi kavramını kavramakta zorluk çektiğini de ortaya koydu.

“Huobi Global 150 Dolar Ödül Dağıtıyor!” haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca “Cointool ile BSC Ağında Token Nasıl Çıkarılır? – Resimli Anlatım 2022” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Anketkripto haberkripto paralarkripto son dakika
Comments (0)
Add Comment