Trend Listesinin 1 numarası zirve üstüne zirve yaptı: APE Coin

Trend Listesinin 1 numarası zirve üstüne zirve yaptı: APE Coin! Son günlerin en çok konuşulan kripto parası APE Coin trend listelerinin başına oturdu. APE Coin zirve üstüne zirve yaptı. APE, NFT tablolarıyla anılan ve Bored Apes Yacht Club (BAYC) destekleriyle oluşturulmuş bir kripto para birimidir. Peki ApeCoin nedir? APE yükselir mi? APE ne kadar oldu? APE kaç tl? APE Coin Geleceği 2022? APE Coin hangi borsada? APE Ne zaman ve kim tarafından kuruldu? APE’nin altyapısı nedir? APE Kullanıcılarına ne vadediyor? APE madenciliği yapılır mı? APE en yüksek fiyat? Tüm sorularınızın cevabı için kriptoborsa.com.tr

APE Coin Nedir? APE Coin ne zaman ve kimler tarafından kuruldu? APE Kullanıcılarına ne vadediyor?

NFT koleksiyonlarının en iyileri arasında bulunan Yuga Labs’in çıkarmış olduğu APE, çıkarmış olduğu kripto para ile de piyasayası yerinden salladı. APE coin, kültür-sanat, eğlence, organizasyonlar işbirliğiyle Web 3.0 ekosistemini daha da büyütmek amacıyla kurulmuş bir kripto para birimidir.  APE Coin çıkarıldığı sıralarda yaklaşık 180 bin dolar NFT sahiplerine hediye gönderildi.

APE Coin yükselir mi 2022 ?

APE Coin yükselir mi sorusuna yanıt bulmak henüz birçok borsada yeni listelenmiş bir kripto para için yanlış denilebilir. Yükselişler ve düşüşler spekülasyonlara maruz kalabilir. Bu sebepten yatırımcılar dikkatli olmalıdır. Lakin NFT platformunda ciddi bir rağbet olduğu için listede kalması gereken ve yükselmesi beklenen kripto paralar arasındadır.

APE ne kadar oldu?

APE Coin şuan 11.67 dolar seviyelerinde. Fakat kripto borsalarının neredeyse tümünde listelenmeye başladığı sıralarda birçok borsada 40 dolar seviyelerini gördü. Gate.io borsasında APE coin listelendiği sıra 214 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

APE kaç tl? 1 APE kaç tl? 100 APE kaç tl? 1000 APE kaç tl?

APE şuan 195 tl den işlem görmektedir.

1 APE = 172 TL

100 APE =17.200 TL

1000 APE = 172.000 TL

APE Coin Geleceği 2022

APE Coin, merkeziyetsiz bir oluşum tarafından yönetilmektedir. Kullanıcıların web 3.0 teknolojisi ile meta veriye daha hızlı ve kolay ulaşmasını sağlamayı hedefleyen bir projedir. Proje açısından geleceği parlak bir kripto para olan APE Coin altı dolu projesi olan ve yatırımcısı tarafından destek gören bir projedir. Bu sebepten APE Coin geleceği 2022 yılında yükselişe geçeceği bir dönem olabilir.

APE Coin hangi borsada?

APE Coin en güvenilir kripto borsaları arasında Binance dahil birçok borsada listelenmektedir. Bunlardan bazıları:

Binance

Gate.io

Huobi

KuCoin

FTX

Uniswap

Kraken

Bybit

APE’nin altyapısı nedir?

APE, ERC-20 tabanlı olarak çalışır.

APE madenciliği yapılır mı?

APE Coin madenciliği yapılmamaktadır.

APE en yüksek fiyat

APE Coin listelendiği andan itibaren en yüksek seviyeyi Gate.io borsasında gördü. Gate.io borsasında listelendiği sıralar APE 214 dolardan zirve seviyesine ulaştı.

APE Coin Fiyat Hedefi

APE Coin şuan bulunduğu 11-12 dolar bandında sene sonuna kadar birçok yatırımcı tarafından daha da yükseleceği tahmin edilmektedir. Yeni listelendiği için henüz bir yorum yapamamaktayız fakat yükseleceğini öngören ve NFT platformunda talep gören kripto paradır. 

“Trend Listesinin 1 numarası zirve üstüne zirve yaptı: APE Coin” haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Son dakika kripto haberleri ve Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için kriptoborsa.com.tr! Ayrıca AVAX Coin Geleceği – AVAX Yükselir Mi?” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

ape coinape nftkripto borsakripto haber
Comments (0)
Add Comment