Binance, Ronin Ağına Kısıtlama Getirdi!

Dün, Axie Infinity yaratıcısı Sky Mavis tarafından geliştirilen Ethereum kontaklı bir sidechain Ronin, büyük bir güvenlik ihlali yaşandığı doğrulamış ve 625 milyon dolardan fazla kayıp yaşandığı açıklanmıştı.

Ronin hackine ait soruşturmayı desteklemek için, global borsa devi Binance bu sabah, Axie Infinity’nin Ronin ağındaki para yatırma ve çekme süreçlerini askıya aldığını duyurdu.

Soruşturma kapsamında Binance, Ronin ağındaki tüm para yatırma ve çekme süreçlerini askıya aldığını söyledi. Borsa ayrıyeten, olağandışı süreçleri izleyen özel bir grupla potansiyel hacker adreslerini de engelledi.

Ek olarak Binance, Ethereum ağında Wrapped Ethereum (WETH) çekilmesini ve WETH’den ETH’ye dönüştürme fonksiyonunu duraklattı.

Şirket, Ronin ağındaki para yatırma ve çekme süreçlerini, Ethereum ağındaki Wrapped Ether (WETH) için para çekme süreçlerini ve WETH’den ETH’ye dönüştürme fonksiyonlarını, ağın inançlı olduğunu belirledikten sonra tekrar açacak.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “Amerikan Mağaza Zinciri Metaverse Dünyasına Girmeye Hazırlanıyor!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

AğındaEtherİşlemleriRonin
Comments (0)
Add Comment