Bugün Gözler Bu 7 Altcoin’de: İşte Olacakların Listesi!

Hafta sonunun ilk gününde Bitcoin ve diğer altcoin projeleri dirilmeye çalışırken yenilikler bitmiyor. Peki, bugün hangi kripto borsada ve hangi altcoin’de ne gelişmeler yaşandı/yaşanacak? İşte detaylar kriptoborsa.com.tr adresinde…

Bu altcoin projelerinde önemli gelişmeler var

  • HUPAYX (HPX), bir airdrop gerçekleştirecek. Katılımcılara rastgele bir şekilde Taycan Egg NFT’si verilecek.
  • KuCoin, Keep3rV1’ı (KP3R) Tether (USDT) çifti ile Türkiye saati ile 13.00’te listeledi.
  • KuCoin, Chain’i (XCN) USDT ve BTC çifti ile TSİ 12.00’de listeledi.
  • KuCoin, LooksRare’i (LOOKS) USDT çift ile TSİ 11.00’de listeledi.
  • LBank, PLC Ultima’yı (PLCU) USDT çifti ile listeliyor.
  • LBank, Lilly Finance’i (LY) USDT çifti ile listeliyor.
  • MEXC, BTRIPS’i (BTR), USDT çifti ile TSİ 11.00’de listeledi.

Kripto Piyasalarında son durum

Geçen hafta, Ocak ayının başından bu yana en yüksek fiyata ulaşmak için 45.000 dolardan 47.000 dolara kadar yükselmesiyle, Bitcoin’den kayda değer bir fiyat artışıyla başladı. İlk başta bu seviyeyi geçemedi, ancak bir gün sonra bunu başardı. Üç ayın en yüksek seviyesine dokunduktan sonra, kripto para birimi önümüzdeki birkaç gün boyunca durdu ve 47.000 ila 48.000  dolar arasında kaldı. Şuan ise 46.500 seviyelerini test etmekte.

Bu durum, 31 Mart’ta BTC’nin birkaç saat içinde 47.700 dolardan 44.000 doların biraz üzerine sert düştü. Bununla birlikte, Bitcoin bu fiyat düşüşüne iyi tepki verdi ve neredeyse anında değer kazanmaya başladı. Bu nedenle, birkaç saat içinde 47.000 doların üzerine çıktı. Bu haberin yazıldığı an itibariyle 46.300 dolara geri çekildi. Bitcoin dünden bugüne değer kazanmadı ama ciddi bir değer kaybıda yaşamadı.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için Waves Coin Nedir? Waves Coin Geleceği 2022 haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

btcdolarkucoinlbankmexcTsi
Comments (0)
Add Comment