Waves Coin Nedir? Waves Coin Geleceği 2022

Kripto paralar her geçen gün popülerliğini kaybetmeden arttırırken bugün sizlerle Waves Coin inceleyeceğiz. Waves coin nedir? Waves coin geleceği? Waves coin güvenilir mi? Waves coin ne kadar? Waves coin sahibi kim? Waves coin yükselir mi? Tüm soruların cevabı için kriptoborsa.com.tr

Waves coin nedir?

Waves, özel blok zincir token oluşumlarını hedef alan merkeziyetsiz blok zincir platformu olarak tanımlar kendini.

Waves coin hangi ülkenin?

Waves, Rusya merkezli, merkeziyetsiz bir borsadır.

Waves coin sahibi kim?

Waves coin CEO’su, Sasha Ivanov adlı bir Rus’tur.

Waves Coin Madenciliği

Waves coin üzerinden madencilik yapılmamaktadır. Madencilik yapılmamasının sebebi Waves coin arzı 100 milyon ve bu arzın tamamının piyasada dolaşımda olmasıdır.

Waves coin ne iş yapar?

Waves, açık kaynak kodlu bir sisteme sahiptir. Diğer kripto para birimleriyle ticaret yapmanıza olanak sağlar.

Waves kaç TL olur?

Waves coin, şuan yaklaşık 400 dolar seviyelerinde. Kısa vadeli Waves hedef fiyatı 480 tl.

Waves kaç adet üretildi?

Waves coin, toplam 100 milyon adet üretilmiştir.

Waves en yüksek kaçı gördü?

Waves coin 2021 mayıs ayında 42 dolar seviyelerini görmüştür.

Waves Coin ne zaman çıktı?

Waves coin 2016 yılında ortaya çıkmıştır.

Waves Coin Güvenilir mi? 

Waves coin güvenilir mi? diye bir soru sorulduğunda genel olarak güvenilir olduğu kanaatine varmaktayız. 2016 yılından ciddi bir güvenlik açısından problem yaşanmamıştır. Yine de her zaman risk taşıdığını bilmek ve yatırım kararını yatırımcının kendisi vermesi gerekir.

Waves Coin Geleceği 2022

Waves coin geçtiğimiz yıl tavan yaptığı 42 dolar seviyelerini gördükten sonra 12.5 dolara kadar düşmüştü. Ekim-Kasım 2021 döneminde ise 30 dolar direncine dayandıktan sonra her kripto paranın yaşadığı düşüşü kasım ayında yaşadı. Hatta Waves coin geçtiğimiz Ocak 2022’de 7.5 dolara kadar düştükten sonra bugün 27 dolardan işlem görüyor. Waves coin hedef fiyat RSI, MACD ve CCI göstergelerini inceleyerek önümüzdeki 1 aylık süreçte 50 dolardır.

Waves, CoinMarketCap verilerine göre kripto paralar sıralamasında 44. sırada yer almaktadır.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için “2022 Bedava Bonus Veren Kripto Borsalar” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

 

Coinkripto parawaves
Comments (0)
Add Comment