Ethereum Balinaları Şaşırttı: İlk SHIB Alıyorlar Sonraysa…

Balinalar, daha sonra yapacağı satışlar için sürekli Shiba Inu (SHIB) stoklıyorlar. Light isimli ETH balinası elinde en çok SHIB balina konumunda. Light şuan yaklaşık 33.9 trilyona yakın SHIB tutuyor. Balinalardan “BlueWhale0073” isimli ETH balinası ise 10 Nisan tarihinden bugüne 1,1 trilyonun üzerinde SHIB satın aldı. Birçok ETH balinası yaklaşık 15 günden beri SHIB biriktirmeye devam ediyor.

Ethereum balinalarının elinde 185 trilyon SHIB var! 

WhaleStats üzerinden edindiğimiz verilere göre, ilk 20 devasa ETH balinasının elinde yaklaşık 185 trilyon SHIB bulunuyor. ETH balinaları gün be gün SHIB alımlarında büyük bir dengesizlik mevcut olsa da son günlerde SHIB fiyatının düşmesiyle beraber ciddi satışlar gerçekleşti. Fakat büyük balinalar hala daha ellerinde hatırı sayılı SHIB tutmaya devam ediyorlar. BlueWhale0073 isimli balinanın 5 milyon doların üzerinde SHIB alımı aşağıdaki tweette WhaleStats tarafından yayınlandı.

Balinalar Taktiksel SHIB Al-Sat Yapıyor!

BlueWhale0073 isimli ETH balinasının toplam SHIB tutarı 1.1 trilyon adete ulaştı. Yalnızca bugün yaklaşık 5.4 milyon dolar değerinde 220 milyar SHIB satın aldı. Balinaların bu alımları, hızlı para kazanmak amacıyla SHIB alımı yaptıklarını gösteriyor. Bu hafta, SHIB fiyatında değişkenlik oldu. Hafta başında 0.00002530 dolar seviyelerinde olan SHIB yüzde 4.7 değer kaybederek şuan 0.0000243 seviyelerine geriledi. Bu düşüşten faydalanan balinalar hızlı ticaret ve kar elde etmek amacıyla ellerinde SHIB stokladılar.

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, Ethereum ağındaki en büyük 100 cüzdan toplam Shiba Inu bakiyesini azaltıyor. SHIB, Shiba Inu’nun değerine benzer bir önceki günkü 1.4 milyar dolara kıyasla 23 Nisan’da 1.2 milyar dolar değerindeydi. Dolar değeri açısından ise SHIB, devasa Ethereum balinalarının sahip olduğu en önemli kripto para birimi.

Shiba Inu herkese açık metaverse arsa satışına başladı!

Kriptoborsa.com.tr olarak daha önce yayınladığımız üzere Shiba Inu, 23 Nisan Cumartesi günü Shiba The Metaverse’de bulunan arazilerin kamu satışını başlattığını bildirdi.

“Ünlü SHIB Balinası Varlığını İkiye Katladı!” haberimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca “Shiba Inu İçin Beklenen Haber: Metaverse Arsa Satışları Başlıyor!” haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

 

balinadolarethSatınshib
Comments (0)
Add Comment