Piyasanın En Büyük Balinaları, FTX ve Bu 2 Altcoin’e Saldırdı!

Kripto para piyasası Mart ayının sonlarına doğru yükseliş çıtasını zorlamışken, en büyük Ethereum balinaları geçen haftadan bu yana FTX (FTT) ve bu 2 altcoine karşı adeta hücuma geçti.

Balinalar bu hafta 3 kripto para birimini depoladı

WhaleStats tarafından elde ettiğimiz veriye göre, geçtiğimiz haftadan bu yana en zengin 100 Ethereum balinasının listesinin başında FTX Token (FTT) oldu. Devasa balinaların cüzdanları, vadeli işlemler kripto para ticaret platformu olan FTX’in kripto para birimi FTT’ye 5,1 milyon dolardan fazla para harcadı.

 

Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), listede ikinci sırada yer alıyor. Geçen hafta, en büyük 100 ETH cüzdanı SHIB’ye ortalama 254.140 dolar harcadı. Ethereum tabanlı Chainlink’in yerel coin’i LINK, bu hafta ETH balinaları arasında en popüler üçüncü kripto para birimi. En büyük 100 ETH cüzdanı, geçen hafta ortalama 250.000 dolardan fazla LINK satın aldı.

Tabi bu sıralamayı Ethereum ve Stablecoin’leri dışarıda bırakarak yaptık.

Kriptoborsa.com.tr olarak aktardığımız üzere, Ethereum ağının en büyük balinasının cüzdanını incelediğimizde ise şuanda Metaverse projelerine yaptığı yatırımlar ağırlık veriyor. ETH balinalarının en büyüğü olan Light isimli balinanın şuan güncel cüzdan değeri 13 milyar doların üzerindedir.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Kripto Borsa’yla ilgili detaylı bilgi almak için En Büyük Balinaların, Sepetlerine Ekledikleri Altcoinler ! haberimizi inceleyebilirsiniz.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. KriptoBorsa , yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

dolarEn BüyükethethereumSand
Comments (0)
Add Comment